Publicerad: 11. August 2022 Av: Redaktionen Comments: 0

Vill du resa men samtidigt hålla igång din träning? Då har vi goda nyheter för dig! Det finns flera platser världen över som erbjuder ett fantastiskt utbud av aktiviteter och träningsmöjligheter.

I denna artikel kommer vi berätta om Club La Santa Sport (här kan du bland annat ta del av ett utmärkt gym, simhall, tennisbanor och mycket mer), en resmål där du kan resa och träna på samma gång – och andra bra ställen att resa för att träna. Du kan hitta billiga flygbiljetter till din resa på Travelmarket.

Club La Santa Sport

Så res hit med träningskläderna i väskan och kom igång med din resa och träning på samma gång!

Nu när du vet om Club La Santa Sport, en resmål dit du kan resa och träna på samma gång, är det dags för lite tips kring hur man hittar rätt resmål utifrån ens egna behov. Ta hjälp av internet – det finns mängder av resesajter som listar resmål med fokus på träning och aktiviteter.

När du har gjort lite research kommer du märka att det finns resmål för alla smaker – beroende på hur mycket eller lite träning man är ute efter, kan man välja mellan olika resmål.

Till exempel finns det resmål som erbjuder mer avslappnade former av träning såsom yoga och meditation, medan andra resmål inriktar sig på mer intensiv träning såsom löpning, boxning och styrketräning.

Cykelsemester i Toscana

Ett resmål som är perfekt för dig som gillar att träna och resa på samma gång, är Toscana i Italien. Här kan du njuta av en fantastisk miljö medan du cyklar runt bland vingårdar, olivlundar och tals kullar.

Toscana har länge varit ett populärt resmål bland cyklister och det finns flera olika alternativ för boende, matställen och sevärdheter – allt anpassat för cyklister. Dessutom finns det flera olika företag som erbjuder guidede turer, så du slipper oroa dig för att hitta rätt väg.

Det är alltid bra att vara förberedd när man reser, och göra lite research innan avresa – så du vet exakt vad du har att välja på och kan planera en resa som passar just dina behov.

Med lite planering kan du resa och träna på samma gång – utan att behöva vara orolig för hur du ska hitta på resmålet. Du kan t.ex. läsa på en av de stora resehemsidorna, som heter Resakris.se.

Det finns nämligen flera resmål i världen som erbjuder ett fantastiskt utbud av aktiviteter och träningsmöjligheter – det är bara att hitta rätt resmål för just dig.