Publicerad: 17. December 2022 Av: Redaktionen Comments: 0

Mobil flyttstädning är vår specialitet, vilket gör det till ett säkert val när du ska välja städfirma i Umeå. Vi vet vad som krävs för att du ska känna dig avslappnad och tillfreds, och vad som krävs för att få felfria resultat från din inspektion före flytten. Vi har även ett komplett system för städning på resande fot i nödfall.

Alla de som flyttade med tusen saker att hinna med. helst samtidigt. Ofta kan detta verka direkt överväldigande. Jourstäd Sverige hjälper dig att lösa denna ekvation. Vår idé är att ta hand om det så lite som möjligt så att du inte behöver göra det: från att dammsuga, damma och tvätta till att putsa fönster. Vi är specialiserade på mobilstädning och vår samarbetspartner gör resten. Jag tror att om jag fokuserar på en sak kommer jag att prestera bättre.

Husstädning i Sverige samt Flyttstädning i Sverige. Jourstäd arbetar både med ett fast pris för mobil städning och med ett aktuellt pris när det finns efterfrågan. Det finns inga dolda avgifter eller fasta priser för vår flyttstädning. Vid incheckningsstädning tar vi ansvar och svarar så att transportföretaget kan checka in med belåtenhet. Vår tjänst är heltäckande, men vissa saker ingår inte. Rengöring av persienner, ta bort föremål som finns kvar på målade ytor, tätningar, tejper, lim, etc. Fönsterputsning ingår i mobilstädning Flyttstädning omfattar fönsterputsning om vädret tillåter. Jourstäd erbjuder nöjd kund-garanti på alla flyttstädtjänster. Detta kan användas om hyresvärden eller hyresgästen inte är nöjd. Hyresgäster kontrolleras alltid, om inte hyresvärden gör det. Etablering av städföretag i hela Sverige Installerad i hela Sverige. För vi erbjuder prisvärd flyttstädning för alla och vi har många års erfarenhet av flyttstädning. Vi har ett kundsupportteam tillgängligt 24/7, 7 dagar i veckan och vi erbjuder kostnadsfria offerter dygnet runt. Prisvärd mobilstädning i hela Sverige Om du är över 18 år och berättigad till RUT-avdrag kan lågkostnadsflyttstädning för privatpersoner över hela Sverige dras av med 50 % direkt från din faktura. För fastighetsstädning och tillhörande tjänster är de ej avdragsgilla. Detta bygger givetvis på Mäklarsamfundets rekommendationer för städning på resande fot. Om du letar efter problemfri mobilstädning i konststil, anlita oss.

Frågor och svar

  • Kök – spis. Rengöring ovan och undersida, sidor och vägg. Rengöring häll, kokplattor, även kokplattornas kanter. Rengöring spisfläkt, kåpa och filter (filter om möjligt). Rengöring ugn och värmeskåp. Rengöring plåtar och galler.
  • Kök – diskbänk, skåp, väggar, golv avtorkning skåp, in- och utvändigt. Rengöring av kakel och kryddhylla. Avtorkning diskbänk, vask och skärbräda. Rengöring golv.
  • Kök – övrigt. Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring kyl/frys invändigt, utvändigt om möjligt. Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Toalett och badrum avkalkning. Toalettstol och tvättställ. Rengöring in- och utsidan av toalettstol. Rengöring ovan- och undersida av tvättställ. Avtorkning rör. Rengöring badkar och badkarsfront och under badkar. Rensning golvbrunn. Rengöring av kakelväggar. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Vardagsrum, sovrum, hall Fönsterputs (Alla sidor om möjligt utan problem). Rengöring snickerier. Rengöring på och bakom element. Våttorkning av golv. Avtorkning innerdörrar. Avtorkning skåp och garderober. Avtorkning eluttag och strömbrytare. Rengöring väggar och tak från damm.
  • Övrigt Bortforsling av överblivna saker, möbler, grovsopor ingår inte. Klistermärken, häftmassa, tejp mm på dörrar, väggar, snickerier ansvarar vi inte för. Nikotin skadade och grovt ned smutsade objekt lämnar vi pris på efter inspektion. Garanti i form av nöjdkundgaranti lämnas 1 vecka efter städning. Önskas förlängning meddela oss innan.

Jouröppet

FLYTTSTÄDNING UMEÅ

Städfirma-Flyttstädning

Öppet dygnet runt

[email protected]

0738-41 95 67