Publicerad: 2. November 2022 Av: Redaktionen Comments: 0

Alla som äger en båt vet hur det är – grejor går sönder och behöver bytas… Men kanske framförallt: du älskar ju din båt och vill ha nya och bättre prylar. I Sverige har detta länge inneburit att du måste ta dig till en båttillbehörsbutik. Dessa ligger sällan i några A-lägen, så det är en bit att åka. Men äntligen har det lanserats en modern, stor och rolig butik för att köpa flytvästar & båttillbehör online: Moory.se.

Brett utbud

Hos Moory finns i skrivande stund över 20.000 produkter. Vi har inte kunnat få fram en exakt siffra på hur många produkter som ryms i en vanlig fysisk butik – men ungefär 3.000 är en bra gissning. Det innebär att Moory har över 6.5 gånger fler produkter. Det gör inte bara att det är väldigt troligt att de har just det där tillbehöret (eller flytvästen) du behöver – utan också att de garanterat har många olika varianter att välja på. Du slipper ta “den enda som passade”, och kan istället välja *exakt* den produkt du ville ha. 

Kända märken

Moory säljer i princip alla kända märken vi kan tänka på: Baltic, Eberspächer, Polyform, Gill, Robline, Seldén, Harken, Wichard, Polyropes och många fler. De har dessutom en hel del märken vi inte kände till sedan tidigare – exempelvis NOCK och 1852-Marine. Alla dessa kända varumärken borgar för en viktig sak: hög kvalitet.

Galet snabba leveranser

Allt som säljs på Moory.se finns i deras eget lager i Sverige. Det ger snabba leveranser. De kallar det själva för “galet snabba leveranser”, och av betygen på Trustpilot att döma verkar det stämma. Det enda som är tråkigare än ett trasigt båttillbehör är att vänta på en seg leverans, så detta gillar vi skarpt!

Otroligt bra hjälp

Kundtjänsten framstår som väldigt kunnig, men framförallt: väldigt hjälpsam. De tycks vilja göra varje kund nöjd till varje pris. Det är förstås skönt att få hjälp innan köpet – men det är kanske viktigare med bra hjälp efter köpet. När man handlar online kan det förstås gå fel – du kanske beställde fel produkt eller det kanske var något felaktigt mått eller vad som helst. Då vill man bara få bra hjälp. Det ger Moory.

Bra priser

Moory ligger i våra jämförelser bra till i pris. De har också en prisgaranti som kan användas på alla produkter och gentemot alla konkurrenter i hela världen. På så vis känner man sig trygg att man gör en bra deal – varje gång.

Vi kan verkligen varmt rekommendera att handla båttillbehör hos Moory. Prova du också!