Publicerad: 18. November 2023 Av: Redaktionen Comments: 0

Varför anlita en specialiserad länkbyggarbyrå för att bygga länkar?

Varför anlita en professionell länkbyggarbyrå ? Nu när du vet länkbyggande är en faktor som kan påverka din webbplatsranking, och varför du ska anlita en länkbyggarbyrå när du kan göra det själv. Du undrar troligen varför du ska anlita en länkbyggnadsbyrå när du kan göra det själv.

Länkbyggande är inte en enkel process.

Du måste nätverka, kontrollera kvaliteten på dina länkar och hantera regelbundet. Även en enda länk som är trasig eller av dålig kvalitet kan skada användarupplevelsen och ditt företags rykte. Dessutom kan en professionell länkbyggnadsföretag hjälpa dig att hitta rätt anslutningspartner.

Alla highDA-webbplatser är inte lämpliga för ditt företag.

Det är inte säkert på alla webbplatser du ansluter dig till när din målgrupp. För att hitta den bästa länkbyggnadspartnern måste du först förstå ditt företags behov och bransch. Låt oss till exempel säga att du har en programvara för automatiserad samtalshantering. Det är inte meningsfullt att samarbeta med modemagasinet Vogue eftersom din målgrupp inte finns i modebranschen. Å andra sidan finns din målgrupp på webbplatser som Entrepreneur och Forbes.

Etablerade nätverk.

Att bygga upp ett nätverk tar tid. Det går inte att bygga upp ett nätverk av författare, redaktörer och förläggare över en natt. Det tar tid att bygga relationer med potentiella användare i din bransch. Linkbuilding-företag har redan nätverk inom olika nischer. Det gör att de snabbare kan bygga upp kvalitativa kontakter inom olika affärsområden. Det sparar också tid för ditt team och påskyndar dina marknadsföringsaktiviteter. Kostnadseffektiv lösning Att outsourca länkbyggnadstjänster är mer kostnadseffektivt än att bygga upp ett internt team.

Länkbyggande

För länkbyggande behöver du anställa SEO-expert och innehållsförfattare och skapa en separat marknadsföringsbudget för betalad sponsring. Länkbyggnadsföretag tar däremot bara betalt för de tjänster som tillhandahålls. Därför behöver de inte oroa sig för att betala innehållsförfattare eller olika sponsorer. Länkbyggarföretag tar hand om allt till en enda kostnad. De behöver inte heller oroa sig för personlig hantering. Därför är det bra för småföretag att anställa en länkbyggnadsbyrå för att spara på driftkostnader.

Länkprofil

Undersök byråns backlink-profil. Om en byrå säger att den kan bygga länkar på DA-nivå inom en månad måste den ha bakåtlänkar. Därför kan du använda verktyget för att kontrollera byråns backlink-profil. Om backlinkprofilen är svag finns det ett stort frågetecken om dess kompetens. Men om byrån har en mångsidig och rik backlink-profil, indikerar detta att den kan bygga en backlink-profil av hög kvalitet att dig.