Publicerad: 7. January 2023 Av: Redaktionen Comments: 0

Vi anlitade en prisvärd städfirma i Norrköping för flyttstädning

Vår flyttstädning blev superbra. Söker du som vi en prisvärd städfirma i Norrköping för din flyttstädning? Våra vänner tipsade oss om att kvaliten och priset var enormt bra hos Anettes Flyttstädning Sverige AB.

Fördelen med att låta en seriös städfirma i Norrköping lösa vår städning kändes befriande. Dessutom var det enkel onlinebokning via ett smidigt formulär. Offert fick vi inom 1 minut och det var förvånansvärt bra pris.

Vad ingår i Flyttstädning?

Vad som ingick i flyttstädningen överensstämde med checklistan vi fått av hyresvärden. Efter besiktning frågade hyresvärd vem som gjort ett så väl utfört arbete? Vi blev glada över den frågan och svarade såklart firmans namn. Hyresvärden skulle anlita dessa i framtiden om brister fanns hos andra hyresgärster.

Även vi kommer att ringa Anettes Flyttstädning om vi behöver en städfirma i framtiden. Alla vi känner har vi tipsat om detta fantastiska företag. Allt flöt på bra från offert till färdigställt arbete.

Att städa själv med risken att inte lyckas klara av de höga kraven finns inte i vår tanke längre. Sen all stress man känner vid en flytt försvann direkt efter bokningen. Vi kunde fokusera på att komma tillrätta i vårt nya hem. 

Vad behövde vi göra innan flyttstädningen påbörjades?

Vi fick tydliga instruktioner om vad vi skulle tänka på. En punklista fick vi med oss som löd:

  • Bostaden skall vara tom
  • Kyl och frys avslagna
  • Nyckel till bostad enligt ök
  • Tejp och klistermärken måste avlägsnas
  • Varmvatten finnas
  • El i bostaden

Att få så bra tips förenklade för oss. Vi hade sagt upp elen 2 dagar innan ankomst. Hade ju varit pinsamt om dom inte haft el till dammsugaren och belysningen. Samt kallt vatten vore ingen hit för städfirman.

Betyget vi ger är full pott och vi har sparat ner firmans kontaktuppgifter.

Mvh / Anders och Viveka