Publicerad: 6. December 2022 Av: Redaktionen Comments: 0

Outstock recension

Vi har under ett år anlitat oss av outstock digital agency för digital datadriven marknadsföring

Outstock digital byrå som arbetar med ett brett spektrum av kunder. Allt från mindre ecommerce företag till applikationsutveckling för större företag. Vårt marknad- och utvecklingsteam är dedikerade till att göra allt som krävs för att se ditt företag växa. Vi samarbetar med kunder och varumärken från ett brett spektrum av branscher som letar efter sin nästa stora idé, riktning eller verktyg som tar deras verksamhet till en högre nivå. Vi har använt oss av ett annat företag för att utvärdera deras tjänster. 

Vi började med att ta fram en marknadsstrategi. Oavsett om ni har en idé som behöver utveckling eller upp- ombyggnad av ett företag kan vi hjälpa till. Er marknadsstrategi ska stödja era affärsmål, både på strategiskt nivå till operativ och i det dagliga arbetet. Det är många aspekter att ta hänsyn till som omvärlden och nuläget till konkurrenter och bransch. Så för att lyckas med din idé eller företag bör ni på regelbunden basis revidera och uppdatera er marknadsplan.

MÅLGRUPPSEGMENTERING OCH SPÅRNING
Otaliga företag spenderar sin marknadsbudget och PPC annonsering utan att veta vilka byers persona de har. Grunden för att lyckas med digital marknadsföring är att veta vad som fungerar för dina målgrupper och dess köpresa. Vi hjälper dig få en översikt över dina digitala aktiviteter genom att implementera analysverktyg som ger dig en tydlig bild av din demografi och vilka målgrupper som konverterar. Detta är grunden för att kunna skala upp er försäljning, öka varumärkesmedvetenhet eller generera fler leads.

För att öka din försäljning behöver du text och bilder, videor, landningssidor epost som är relevanta för din målgrupp och demografi. Oavsett om det gäller en grafiskt profil, annonsmaterial eller copywriter kan vi hjälpa er. Så att ni berör era målgruppsegment och förmedlar en känsla. Beroende på var de befinner sig i köpresan gäller de att få dem att utföra en handling inom viss tid.

Google står för ca 94 procent av sökmotorsindustrin och Bing ca 3 procent och Yahoo med flera för nån procent. Så det är superviktigt att arbeta både med SEO och SEM. Vårt arbetssätt och processer skapar stora synergier SEO och Google Ads. Din kontostrateg kommer vara certifierad inom Google Ads och Google Shopping.

Slutligen använde vi SEO. Att synas högt upp organiskt på sökmotorerna under de nyckelord som är viktiga för er verksamhet är beroende av många aspekter. Vi har genomfört flera framgångsrika SEO projekt under keywords med hög konkurrens. Vi arbetar med technical, on-page samt off-page samt lokal SEO då de alla spelar en stor del av de slutgiltiga resultatet.